Newest Post

// On :25 Ocak 2019 Cuma



Bilindiği üzere instagram  son yılların en popüler sosyal iletişim ağı haline gelmiştir. Birçok ünlü ismin de kullandığı bu popüler ağda yüksek kitleye ulaşma isteği de doğru orantılı olarak artmıştır. ​​​​​​

 İnstagramın Mark Zuckerberg ' in satın aldığı Facebook kökenli bir sosyal ağ olması da bütün dikkati üzerine çekmiştir. Peki bu popüler ağda nasıl yüksek sayıda kitleye sahip olunur? Yüksek sayıda takipçiye sahip olmak için neler yapılmalıdır?

Takipçilerimizin kesinlikle ve kesinlikle orijinal olması gerekmektedir. Satın alınmış takipçili bir hesaba yeni takipçi gelme olasılığı çok düşüktür. İnstagramın gözünde orijinal 500 takipçili bir hesabın, sahte 500.000 takipçili bir hesaptan daha kıymetli olduğunu biliyor muydunuz? Bu yüzden biraz araştırmayla birçok 500 takipçili hesabın mavi tik rozetine de sahip olduğunu görebilirsiniz.

- Kullanıcı adı ve hesaba kayıtlı e - posta adresi sık sık değiştirilmemelidir. Hatta mümkünse hiç değiştirilmemelidir. Sizi arayan insanların daha kolay bulması, sizinle daha çabuk iletişime geçmeleri ve gözlerinin alışması için de önemlidir bu.

- Gayet sade bir tema , sade paylaşımlar ve sade bir kullanıcı adı tercih etmelisiniz. Kendinizi takipçilerinizin yerine bir koyun, bir hesabın kullanıcı adının xxx.9_9.qacv mi olması daha çok dikkatinizi çeker yoksa aspetbiebs, stalkcibirponcik, komikmisin, guluncbikiz gibi olması mı daha dikkatinizi çeker ? Cevap malum.



- Paylaşımlarınız için bir tema belirlemeli ve sürekli o temada fotoğraflar paylaşmalısınız. Örneğin Twitterda yaptığınız paylaşımları instagram adresinde paylaşmanız ve genel olarak sade bir temayla göze çarpmanız, takipçilerinizi etkileyecektir. Örnek temaları incelemek için instagramdaki cagritaner ve pelinsu_ kullanıcılarını inceleyebilirsiniz.

- Benzer sayfalara etkileşimde kalın. Örneğin mizah sayfanız varsa yüksek takipçili bir mizah sayfasının (komik1adam) , romantizm sayfanız varsa romantik sayfaların (askkkirintilari) gönderilerini beğenerek ve yorumlayarak kitlenize ulaşabilirsiniz.

- Benzer sayfalarla etkileşim ve iletişimde kalın ve karşılıklı destekleşin. Örneğin bir ayakkabı sayfanız varsa diğer ayakkabı sayfalarıyla, bir mizah sayfanız varsa diğer mizah sayfalarıyla iletişime geçerek birbirinizin sayfalarını karşılıklı olarak kitlenize tanıtabilirsiniz. Ancak etkileşime geçtiğiniz sayfaya kesinlikle dikkat etmelisiniz. Örneğin bir mizah sayfanız varsa uzay bilimleri ile ilgilenen bir sayfanın sizi hikayesinde paylaşması size bir şey kazandırmayacaktır. Bu yüzden benzer sayfalarla iletişim kurmaya dikkat ediniz.


- Gt yöntemi. Örneğin bir mizah sayfam var ve  sayfamı beğenebilecek kişileri takip edip geri takip yapmalarını istiyorum. Peki nereden bulacağım sayfamı beğenebilecek kitleyi ? Çok basit. Hemen yüksek takipçili bir mizah sayfası bulun ve takipçilerini takip etmeye başlayın ! Geri dönüş alma şansınız 4/10 dür. Bunu çeşitli uygulamalar yardımıyla yaparak da zamanınızdan tasarruf edebilirsiniz! Ayrıca bu uygulamalar sayesinde geri takip yapmayan kullanıcıları da hızlı ve seri bir şekilde takipten çıkarabilirsiniz. Ancak dikkat edin ! Flood hareketler instagram hesabınıza geçici engeller getirebilir!

Son olarak belirtmek istiyoruz ki taşı delen suyun gücü değil sürekliliğidir​​​​​​. Gönderilerinizin etkileyiciliği değil sürekliliği sizi zirveye taşıyacaktır. İyi günler dileriz 


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © WELCOME Se☪uЯity Candidate //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //